Add recipe

Vepřové maso na víně s houbami

Recipe added by

Recipe ingredients

  • 150g vepřové panenky
  • 3 středně velké žampiony
  • půl deci červeného vína
  • 3 lžíce ajvar pasty
  • 1 menší cibule
  • 3 stroužky česneku
  • rozmarýn
  • pepř
  • olej

Preparation

Maso opepříme a posypeme rozmarýnem. Dáme smažit najemno nakrájenou cibuli a když zesklovatí přidáme maso a pokrájené žampiony a vše opečeme. Po osmahnutí podlijeme vše červeným vínem, přidáme ajvar a pokrájený česnek. Vše dusíme dokud není maso měkké.
Podáváme s čerstvým špenátem a salátem.

http://www.facebook.com/jirkuvjidelnicek

(1 rating) (not rated yet) 4.0 1
snadný / 1 serving
cca 45 minute

Category

Maso, Vepřové

Přidat komentář