Add recipe

Rýže na divoko

Recipe added by

Recipe ingredients

  • 5 dkg másla
  • 2 hrnky indiánské rýže parboiled
  • 5 stroužků česneku
  • 2 jarní cibulky
  • 3,5 hrnku vody
  • 1 polévková lžíce bylinkové soli

Preparation

Rýži si pod tekoucí vodou opláchneme v sítku tak moc, aby z ní po chvíli crčela pouze čirá voda a necháme ji okapat.

Pak si oloupeme a nastrouháme česnek na jemném struhadle a opražíme ho na másle spolu s cibulkou. Jakmile budeme mít tuto zeleninu orestovanou, přihodíme na ni rýži a zalijeme potřebným množstvím vody a zasypeme bylinkovou solí.

Vše to budeme spolu vařit pod pokličkou dobrých 20 minut a pak můžeme podávat například jako přílohu k rybě.

Dobrou chuť :)

(0 hodnocení) (jestě nehodnoceno)
snadný / 4 serving
cca 30 minute

Category

Pokrmy, Z rýže

Přidat komentář