Přidat recept

Rychlý „guláš“ z lančmítu

Recept přidal

Ingredience receptu

  • 1 konzerva lančmítu (440g),
  • 2 cibule,
  • 6 lžic kečupu,
  • mletá paprika,
  • sůl.

Postup

Konzervu lančmítu otevřeme po obou koncích obsah vytlačíme, a nakrájíme na hranolky.Osmažíme do červena na tuku z konzervy,vmícháme mletou papriku, potom kečup a prohřejeme.Nakonec přidáme zvlášť usmaženou cibulku, (někdo dává syrovou) promícháme a minutku ještě dusíme,přisolíme a hned podáváme.
Můžeme vylepšit bujonem nebo kořením.
Vhodná příloha je slané pečivo nebo vařené brambory a zeleninový salát.

Recept z 80 let 20 století

(0 hodnocení) (jestě nehodnoceno)
snadný / 2 porce
cca 30 minut

Kategorie

Ostatní, Omáčky

Přidat komentář