Přidat recept

Rybí polévka s žemlemy

Recept přidal

Ingredience receptu

  • 200 g uvařeného hrachu
  • 400 g okrajových porcí a kostí z ryby
  • 1 mlíčí
  • 1 jikry
  • 100 g kořenové zeleniny
  • ½ lžičky pepře
  • sůl
  • muškátový květen 2 žemle
  • 1 lžíce másla na osmažení

Postup

Z masa, zeleniny a si uvaříme vývar. Mlíčí a jikry opereme pod tekoucí vodou, nakrájíme a dáme do proceděného vývaru. Přidáme rozmačkaný hrách, maso z vývaru, pepř, sůl, muškát a povaříme. Přidáme i drobně nakrájenou zeleninu z vývaru.

(1 rating) (not rated yet) 4.0 1
středně obtížný / 8 porce
cca 30 minut

Kategorie

Polévky

Přidat komentář