Přidat recept

Prejt

Recept přidal

Ingredience receptu

  • 800g vařeného vepřového masa
  • 200g jater
  • 2 žemle
  • sůl
  • 2 lžíce zabijačkového koření
  • 1/2 lžičky sušeného česneku
  • 2 větší cibule
  • 3 lžíce sádla na osmahnutí cibule a na vymaštění pekáčku
  • vývar z masa

Postup

Vařené maso umeleme v masovém strojku spolu s žemlemi namočenými ve vývaru. Přidáme vařená a mletá játra. Do směsi přidáme nadrobno pokrájenou, na polovině sádla osmahnutou cibuli, zabíjačkové koření, česnek, podle chuti osolíme, dobře ji promícháme a podle potřeby zalijeme vývarem. Potom jíi rozestřeme na pekáček vymaštěný zbytkem sádla a v rozehřáté troubě upečeme dozlatova.

(1 hodnocení) (jestě nehodnoceno) 3.0 1
středně obtížný
cca 60 minut

Kategorie

Maso, Vepřové

Přidat komentář