Add recipe

Pikantní rýžový salát

Recipe added by

Recipe ingredients

  • 2 naběračky zbylé rýže,
  • 4 lžíce sterilizovaného celeru,
  • 1 pomeranč,
  • podle potřeby nálev z celeru.

Preparation

Rýži dáme do mísy, zlehka ji dvěma vidličkami promícháme,doplníme okapaným celerem, dobře oloupaným veškeré bílé dužiny zbaveným a na tenké plátky nakrájeným pomerančem. Směs zvolna zlehka promícháme, jen podle chuti doplníme nálevem z nakrájeného celeru. Tento salát můžeme použít jako přílohu ke studeným pečeným masům, na náplň rajčat apod.

Zdroj: Hospodaříme šetrně – jak využíváme zbylé přílohy. Recept z 70 let 20 stol.

(0 hodnocení) (jestě nehodnoceno)
snadný / 2 serving
cca 30 minute

Category

Pokrmy, Saláty

Přidat komentář