Přidat recept

Kuře v bylinkovém jogurtu

Recept přidal

Ingredience receptu

  • 300 g kuřecích prsou
  • 250 ml jogurtu
  • lžička tymiánu
  • sůl
  • olej

Postup

Z kuřecích prsou vytvořte plátky a trochu naklepejte prsty. Poté maso na několika místech mírně nařízněte. V míse zamíchejte jogurt, malou lžičku tymiánu a sůl. Můžete přidat i pár kapek citrónové šťávy. Poté v této směsi maso důkladně namočte. Rozpalte na pánvi olej a maso obalené v jogurtu na něm opečte.
Podávat můžete se salátem nebo vařeným bramborem. Výborně se hodí také čerstvé pečivo nebo toasty.

(3 rating) (not rated yet) 5.0 3
snadný / 2 porce
cca 20 minut

Kategorie

Maso, Drůbeží

Přidat komentář