Přidat recept

Katův šleh

Recept přidal

Ingredience receptu

  • 500 g kuřecího (lze použít i vepřové)
  • 1 plechovka bílých fazolí v rajčatovém protlaku
  • 1 plechovka leča / pikantní zeleninové směsi
  • 1 větší cibule
  • sůl, pepř, chilli
  • ostrý kečup
  • olej
  • 1 - 2 pytlíky rýže
  • sůl

Postup

Na rozpálené pánvi s troškou oleje osmažte cibulku pěkně do zlatova, poté přidejte kuřecí maso nakrájené na kousky a také orestujte, dokud nebude masíčko krásně opečené a křupavé. Poté k masu přilijte plechovku leča (obsahující rajčata, papriku, feferonky atd., lze nahradit jinou sterilovanou zeleninou či pikantní směsí, případně můžete podusit přímo zeleninu) a plechovku fazolí v rajčatovém protlaku. To vše nechte pěkně povařit a dle chuti přidejte sůl, pepř, chilli nebo kečup, aby byla tahle bašta tak akorát ostrá, jinak by to nebylo ono ;).
Podáváme spolu s vařenou rýží, případně s hranolky, dáváte-li přednost této mastnější a nezdravé příloze. Každopádně si nechte chutnat!

(1 hodnocení) (jestě nehodnoceno) 4.0 1
středně obtížný
cca 45 minut

Kategorie

Maso, Drůbeží

Přidat komentář