Add recipe

Kachna nadivoko

Recipe added by

Recipe ingredients

  • 1 divoká kachna zbavená vnitřností
  • 20 dg slaniny
  • 1 velká cibule
  • Kuličky černého pepře
  • 5 kuliček jalovce
  • Hladká mouka na zaprášení

Preparation

Kachnu si očistíme, naporcujeme, prošpikujeme celou slaninou, osolíme a v pekáči necháme dusit pod pokličkou. Podlejeme vodou a přidáme koření s cibulí, kterou si pokrájíme na kolečka.
Jakmile bude kachna uvařená, vyndáme ji z pekáče, zbylou šťávu zaprášíme moukou, podle potřeby nastavíme vodou a dobře povaříme.
Podáváme s knedlíkem a zelím, ideálně červeným vařeným nasladko.

(0 rating) (not rated yet)
středně obtížný / 6 serving
cca 90 minute

Category

Maso, Drůbeží, Zvěřina

Přidat komentář