Přidat recept

Filé po Vídeňsku

Recept přidal

Ingredience receptu

  • 4 tenké porce rybího filé
  • 5 dkg
  • slaniny
  • 8 dkg sterilovaných okurek
  • máslo
  • 1,5 dl kysané smetany
  • hořčice
  • 5 dkg tvrdého sýra
  • citron
  • sůl

Postup

Opláchnuté porce rybího filé osolíme a pokapeme citrónovou šťávou, jednu porci vložíme do vymaštěného kastrolku, pokapeme trochu rozkvedlané smetany, poklademe plátkem slaniny, hořčicí a jemně pokrájenou okurkou. Pak na ni položíme druhou porci, potřeme ji hořčicí, opět poklademe plátky slaniny, okurkou a hořčicí a stejně tak i další porce. Nakonec přelijeme smetanou a pečeme půl hodiny ve středně vyhřáté troubě. Při dopékání posypeme strouhaným sýrem. Podáváme s opečenými brambory a se zeleninovým salátem.

(1 rating) (not rated yet) 3.0 1
středně obtížný
cca 30 minut

Kategorie

Maso, Ryby

Přidat komentář