Add recipe

Fazolový guláš s klobásou

Recipe added by

Recipe ingredients

  • 1 plechovka červených fazolí
  • 1 střední cibule
  • půlka klobásy (třeba čabajky)
  • 0,4l černého piva
  • půlka červené papriky
  • 1 lžíce hořčice
  • stroužek česneku
  • sůl
  • pepř
  • majoránka
  • pálivá a sladká paprika

Preparation

Cibuli nakrájíme na půlkolečka a dáme společně s nakrájenou klobáskou orestovat na pánev. Poté přidáme nakrájenou červenou papriku, počkáme, až se osmahne, a přidáme proprané červené fazole. Po chvíli vše zalijeme černým pivem a necháme probublávat. Asi po pěti minutách můžeme začít dochucovat sladkou a pálivou paprikou, pepřem, solí, stroužkem rozmačkaného česneku a lžící hořčice. Až bude vše podle naší chuti, přidáme trochu majoránky a můžeme podávat. Na vrch můžete fazolový guláš ozdobit pár kolečky čerstvé cibulky. Podáváme nejlépe s čerstvým chlebem.

(1 rating) (not rated yet) 5.0 1
středně obtížný / 2 serving
cca 30 minute

Category

Pokrmy, Luštěniny

Přidat komentář