Add recipe

Cordon Bleu

Recipe added by

Recipe ingredients

  • 2 telecí řízečky
  • 2 plátky 45% eidamu
  • 2 plátky vepřové šunky od kosti
  • 1 vajíčko
  • Hladká mouka na obalení
  • Strouhanka na obalení
  • Slunečnicový olej na smažení
  • Sůl

Preparation

Maso si rozklepeme a osolíme ze všech stran. Na jednu polovinu masa vždy naskládáme 1 plátek sýra a 1 plátek šunky. Pak si plátek masa přehneme na půl a pokusíme se rozklepat strany k sobě. Pak si řízek obalíme v trojobalu a na pánev si dáme olej, na kterém řízky osmažíme.

Podáváme s vařenými bramborami a nebo bramborovou kaší.

(0 rating) (not rated yet)
snadný / 2 serving
cca 20 minute

Category

Maso, Hovězí

Přidat komentář