Přidat recept

Cordon Bleu

Recept přidal

Ingredience receptu

  • 2 telecí řízečky
  • 2 plátky 45% eidamu
  • 2 plátky vepřové šunky od kosti
  • 1 vajíčko
  • Hladká mouka na obalení
  • Strouhanka na obalení
  • Slunečnicový olej na smažení
  • Sůl

Postup

Maso si rozklepeme a osolíme ze všech stran. Na jednu polovinu masa vždy naskládáme 1 plátek sýra a 1 plátek šunky. Pak si plátek masa přehneme na půl a pokusíme se rozklepat strany k sobě. Pak si řízek obalíme v trojobalu a na pánev si dáme olej, na kterém řízky osmažíme.

Podáváme s vařenými bramborami a nebo bramborovou kaší.

(0 rating) (not rated yet)
snadný / 2 porce
cca 20 minut

Kategorie

Maso, Hovězí

Přidat komentář